dos & don’ts for den vordrende brud


Det kan virke selvsagt, men være svært at huske på dagen. Mind dig selv om hvad denne dag er til for og nyd alle de smukke øjeblikke med jeres venner, familie, og ikke mindst hinanden. 

Vi har samlet 4 Dos & 4 Don’ts til til den vordende brud.


DO..Hyr en professional fotograf

Tjek altid fotografens arbejde ud på forhånd for at sikre, stilen matcher dine forventninger. Overvej om det er værd at gå på kompromis med prisen, da disse billeder vil være et evigt minde om jeres bryllupsdag.

Don't.. Gå diy cRAZY

"Det er da hyggeligt at lave vores egne invitationer.. Blomsterne kan vi selv plukke.. 95 håndskrevne bordkort og håndfoldede mintpastilæsker bliver ikke et problem.. hjemmelavede rispapirslamper til teltet?"

At klare de mange poster selv, for at holde budgettet nede, eller for at give brylluppet et ekstra dekorativt look kan ofte ende i en stresset affære.

Forhold dig realistisk til, hvad der kan nås, og hvad der er nødvendigt for jeres bryllup.


DO..Gå dine brudesko til

Et lille men vigtigt punkt for at du kan nyde den store dag uden ømme fødder og vabler. Lav mad med skoene på, øv brudevalsen i dem, klar støvsugningen.. gå dem til! 

DON’T.. hast op ad kirkegulvet

Et af brylluppets smukkeste momenter er blikket mellem gom og brud, når de ser hinanden for første gang på bryllupsdagen. Der er ingen grund til at skynde på sig. Nyd det, få øjenkontakt med gæsterne, og lad fotografen få tid til at tage uforglemmelige billeder.

DO.. Lad en anden sætte dit hår og lægge din make-up

Du føler dig måske godt tilpas ved at klare dette i hverdagen, men vi anbefaler ikke, at du laver en Droning Elizabeth II og kaster dig ud i dette på din bryllupsdag. Start dagen med en let morgenmad, læn dig tilbage og bliv ‘pampered’ af en professionel make-up/hårartist, eller en veninde hvis skills du stoler på.


DON’t.. forvent store gaver

I holder et brag af en fest, men flere af jeres gæster kommer med gaver, der ikke ligefrem afspejler kuvertprisen. Her er det vigtigt at huske på, at alle jeres gæster har forskellige økonomiske forudsætninger, og det kan der være mange årsager til. Tænk over om det føles værd at bruge energi på.


do.. Vær organiseret

Det bedste råd hertil er at være organiseret. Hav en tjekliste, eventuelt i et delt dokument med din partner. Hav ikke tårnhøje forventninger til dig selv eller andres indsats og hjælp, men planlæg din tid efter at kunne følge op på leverandører, fittings, prøvemiddag, vinsmagning mv. og nyd processen.


Skrevet af Rigmor Nikander, Bryllupsplanlægger

25 februar 2022

Previous
Previous

SÅDAN VÆLGER DU DEN BEDSTE CHAMPAGNE TIL DIT BRYLLUP

Next
Next

5 Ønsker til (SVIGER)FORÆLDRENE