5 Ønsker til (SVIGER)FORÆLDRENE



Det kan være svært at tænke på ønsker, når brylluppet fylder i tankerne. Vi har fundet 5 gode bud til jeres liste!


KUNST

Et særligt stykke kunst er et oplagt ønske til hjemmet. Det kan også være gaven, der (muligvis) bliver ved med at give. At investere i god kunst kan vise sig ikke kun at være en fryd for øjet, men også for pengepungen. 

Vi kan anbefale at tjekke Christiane Spangsberg ud (Hendes næste udstilling er i februar 2023)

BRYLUPSREJSEN

Er bryllupsrejsen blevet negligeret i budgettet, kan et tilskud til bryllupsrejsen være et ideelt ønske. I kan enten ønske jer et beløb, eller oplevelser på rejsen.

koncertoplevelse

Spiller jeres yndlingsband i Danmark, eller drømmer I om en helt særlig koncert i udlandet? Jeres forældre vil nyde at give jer en oplevelse, I altid vil mindes. 

get-away før brylluppet

At planlægge et bryllup kræver tid og stort overskud. Det kan være svært at nyde processen og finde tid til hinanden. Med et gourmet kro-ophold eller en spa-oplevelse med overnatning, kan I få et break fra arbejdet og planlægningen, og glæde jer til den store dag.

Wedding Planner

Den uundgåelige anbefaling. I har formegentligt gjort jer tanker om drømmebrylluppet, men ser behov for en kreativ sparingspartner, pålidelige leverandører til gode priser og/eller en koordinator til bryllupsdagen, så I kan nyde jeres bryllupsdag. Vi kan anbefale jer at tjekke vores services for mere information.
Skrevet af Rigmor Nikander, Wedding Planner
Previous
Previous

dos & don’ts for den vordrende brud

Next
Next

5 gode råd til brudeparret med overnattende gæster