MORGENGAVEN TIL MANDEN DER HAR ALT


Morgengaven er en tradition med oprindelse i brudens medgift.

I dag giver mange par hinanden en morgengave dagen efter brylluppet som en romantisk gestus og et symbol på deres ægteskab.

En klassisk gave til den nyudklækkede hustru er et smykke - men hvad giver du manden, der (nu) har alt?


Et armbånd

Det er de færreste mænd, der går med mange smykker, men det klæder de fleste mænd med et maskulint, flot armbånd. Skal det være ekstra personligt, kan du i samarbejde med guldsmed få lavet et helt unikt armbånd til din kommende mand. 

En hund

Drømmer I om familieforøgelse er et firbenet familiemedlem en god start. Overrask din kommende mand med en ny bedste ven dagen efter jeres bryllup – eller måske et billede af jeres nye familiemedlem i første omgang.

En rejse

Drømmer du og din kommende mand om at rejse langt væk og opleve verden sammen? Så er morgengaven et glimrende forslag til tidspunktet at realisere en af jeres rejsedrømme på. Giv din mand en globus og find i fællesskab jeres destination eller marker, hvor du har besluttet rejsen skal gå til.

Manchetknapper med jeres initialer

Manchetknappen er mandens mest oplagte smykke (udover hans nyanskaffede vielsesring, naturligvis). For at personliggøre gaven kan du få en guldsmed til at indgravere jeres initialer, så han tænker på dig og jeres bryllup hver gang han bærer dem. 

EN OPLEVELSE med en ven

Har din kommende mand en hobby, såsom fiskeri eller cykelsport? Så kan du vise dig fra din bedste side og give ham og hans en oplevelse, hvor de kan fordybe sig i deres hobby og nyde hinandens selskab. 

Skrevet af Katrine Buhl Bjerrehuus, Wedding Planner
Previous
Previous

5 gode råd til brudeparret med overnattende gæster